Cosmopolitan25 milliliter wodka

15 milliliter cointreau

5 milliliter limoensap

30 milliliter cranberrysap, licht gezoet

IJsblokjesOp zoek naar een cocktail die je zelf kunt maken, maar die net wat anders is als de rest? Kies dan voor Cosmopolitan. Het is een verrassende maar overheerlijke cocktail die je helemaal zelf kunt bereiden. Die cocktails is gebaseerd op cranberrysap en cointreau met wodka. Het is een heerlijke mix die op een warme zomerdag een lekkere verfrissing kan zijn. De cocktail kun je ook helemaal zelf maken in de keuken. Hierdoor kun je meerdere mensen laten genieten van de cocktail die je helemaal zelf hebt gemaakt.

 

Instructies

Uiteraard heb je een traditioneel cocktailglas nodig om alles in te schenken. Je kunt een shaker gebruiken om alle ingrediƫnten goed te shaken. Maar je kunt het natuurlijk ook zonder shaker doen. Doe dan als eerste de ijsblokjes in het glas en overgiet de ijsblokjes met alle ingrediƫnten. Doe er een tweetal rietjes bij en de cocktail zal klaar zijn om gedronken te worden. Ook een schijfje citroen aan de rand van het glas kan erg lekker zijn. Het is erg eenvoudig om deze cocktail te bereiden en het kost je maar vijf minuten van je tijd.

 

Cosmopolitan tips

Misschien heb je wel een geweldig idee om de cocktail nog lekkerder te maken. Laat dit idee dan zeker niet liggen en probeer het uit. Misschien geeft het wel een verrassend lekker effect aan de smaak van de cocktail. Serveer de cocktail eens op een warme zomerdag als er visite is. De cocktail is erg lekker en zal dan ook bij een ieder in de smaak vallen. Het is een heerlijke verfrissing op een warme dag.