Long Island Iced TeaGin (15 ml)

Blanke rum (15 ml)

Cola (60 ml)

Tequila (15 ml)

Wodka (15 ml)

Triple sec (15 ml)

Citroensap (1 el)

CocktailkersDe Long Island Iced Tea is een heerlijke cocktail die lekker verkoelend is. Je kunt de cocktail al helemaal zelf maken, je bent er een kwartiertje druk mee. Je kunt de cocktail maken met behulp van een shaker. Heb je geen shaker? Geen probleem, je kunt de cocktail ook helemaal zelf opbouwen en dat is misschien wel net zo lekker. De Long Island Iced Tea cocktail is een aanrader voor iedereen en zal dan ook zeker goed in de smaak vallen!

 

Instructies

De cocktail schenk je in een longdrink glas. Je kunt gebruik maken van een shaker. Als je geen shaker hebt moet je eerst het glas vullen met ijsblokjes. Doe vervolgens de WodkaRumTequila en de Gin erbij. Doe van iedere spirit niet meer dan een half barmaatje. Je kunt voor de smaak ook een halve citroen, citroensap en sap van de cocktailkersen toe voegen. Vervolgens kun je het glas opvullen met de cola. Doe voorzichtig een rietje in het glas. Als laatste kun je een schijfje citroen aan de rand prikken en doe er een cocktailkers bij. De cocktail is nu klaar om geserveerd te worden.

 

Long Island Iced Tea tips

Het is heel goed mogelijk om ingrediënten aan de cocktail toe te voegen, iedereen heeft natuurlijk zijn eigen smaak voorkeuren. Misschien vind je een bepaald ingrediënt wel erg lekker, deze kun je toevoegen aan de cocktail. Uiteraard kun je ook ingrediënten uit de cocktail weglaten. Het is net wat je lekker vindt.