Sex on the beach30 milliliter wodka

30 milliliter Peach Tree

Cranberry sap

Jus d’orange

Grapefruitsap

IjsblokjesWil je zelf een lekkere cocktail maken? Kies dan voor Sex on the beach. Dat is een erg populaire cocktail die vaak door veel mensen wordt gedronken. Het is heerlijk om de cocktail te drinken op een warme zomerdag. De cocktail bestaat uit een aantal verschillende fruitsappen met wodka en Peach Tree. Het is een heerlijke combinatie die voor een ideale verfrissing zal zorgen. De cocktail is ook nog eens eenvoudig zelf te maken in de keuken, waardoor je thuis ook kunt genieten van de cocktail. Zo is het erg lekker om de cocktail te serveren op een warme zomerdag. Het zal voor een goede verfrissing zorgen en het is een perfecte dorstlesser.

 

Instructies

Sex on the beach is een cocktail die je eenvoudig kunt maken. Pak een groot en geschikt glas en doe hier een aantal ijsblokjes in. Vervolgens kun je de Wodka erover heen schenken. Doe dit ook met de Peach tree. Daarna kan de cocktail worden aangevuld met jus d’orange en de andere twee fruitsappen. Je kunt het geheel garneren met een schijfje citroen. Uiteraard mogen twee rietjes niet ontbreken. Wanneer de cocktail klaar is, is het genieten geblazen!

 

Sex on the beach tips

Je kunt natuurlijk ook allerlei andere fruitsappen aan de cocktail toevoegen. Misschien wil je wel één specifieke sap gebruiken, dat is uiteraard goed mogelijk. Je kunt namelijk allerlei eigen inzichten aan de cocktail toevoegen. Zo kun je tot een ideale cocktail komen. Je kunt de cocktail ook nog eens opleuken met allerlei versieringen, zoals een klein parapluutje.